Pikalinkit

Ajankohtaisia uutisia

Sopeutumisvalmennuskurssit 2018
Järjestöt tarjoavat jälleen ensi vuonna sopeutumisvalmennuskursseja. Kurssien tehtävänä on auttaa sopeutumaan muuttuneeseen arkeen ja uuteen elämäntilanteeseen.
11.12.2017
Aivovamma 2017 -juhlasymposiumi Seinäjoella
Aivovammaliitto täyttää tänä vuonna 25-vuotta.
1.2.2017
Päivitetty Käypä hoito -suositus julkaistu
Duodecim eli Suomalainen lääkäriseura on päivittänyt aivoverenkiertohäiriö suosituksen. Suosituksessa on tietoa TIA-kohtauksesta, joka on osa aivoverenkiertohäiriöitä.
2.11.2016
Liika työnteko on vaaraksi aivoille
Helsingin yliopisto uutisoi työmäärän merkityksestä lisätä riskiä sairastua aivoverenkiertohäiriöön.
25.8.2016
Tupakoinnin vaikutus aivoverenkiertohäiriöön on merkittävä
Helsingin yliopisto on huomioitu useassa mediassa tupakan vaikutuksesta kuolleisuuteen. Vaarallisin aivoverenkierronhäiriö on vähentynyt tupakoinnin vähentymisen myötä.
16.8.2016
Vältä stressiä ja pohdi, kuin pitkää päivää teet
Helsingin yliopistossa tehdään ahkeraa tutkimusta aivoverenkiertohäiriön osalta. Nyt muistutetaan, että aivoterveyden puolesta kannattaa pohtia, kuinka paljon annat työlle aikaa viikon aikana.
16.8.2016

RSS-syöte

Voit tilata sivuston uutiset myös RSS-virtana. RSS (Really Simple Syndication) on web-syöte, jonka avulla usein päivittyvää sisältöä toimitetaan lukijalle ilman sivuilla vierailua. RSS onkin suunniteltu helpottamaan esimerkiksi uutisten seuraamista usealta sivustolta.

RSS-lukijasi lataa tilaamasi syötteet automaattisesti. RSS-syötteitä voi lukea kaikilla nykyisillä selaimilla ja niitä voi tilata myös moniin verkkopalveluihin.

Tilaa syöte

VERKKOVARAANI